Care
meets
beauty
 • Haaruitval en overige hoofdhuidproblemen

  Help, ik heb last van haaruitval of andere hoofdhuidproblemen!

  Ook wanneer u last heeft van klachten als overmatig haaruitval of dunner wordend haar bent u bij Creativo Care aan het juiste adres. Wij bieden doeltreffende behandelmethoden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. U kunt bij ons terecht voor een gedegen analyse van uw haar en hoofdhuid. Dit doen we met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur.

  Haaruitval of andere hoofdhuidproblemen?

  Wij werken met de gerenommeerde producten van Amerikaanse merk Mediceuticals, dat unieke dermatologische verzorgingsproducten levert die het haar en de hoofdhuid in optimale conditie brengen en houden. Het ontwikkelingsproces van de producten bestaat uit jarenlange farmaceutische research.

  De kennis over haar en haarproblemen hebben we opgebouwd in de ruim 25 jaar dat we in het haarmodevak actief zijn. Dankzij veel gedegen salon- en producttrainingen zijn wij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

  Heeft u andere hoofdhuidproblemen? Neem gerust contact met ons op!

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen met: 0591 714 725 of te mailen naar info@creativocare.nl

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer