Werkwijze van uw haarwerk op maat

Werkwijze van uw haarwerk op maat

Uw haarwerk op maat gemaakt

Het aanmeten van een haarwerk is vakwerk. U wilt er mooi uitzien en tegelijkertijd wilt u dat een haarwerk comfort biedt. Het uitzoeken van een haarwerk dat er natuurlijk uitziet, goed bij uw gezichtsvorm past en ook nog eens een prettige pasvorm heeft, vergt tijd. Bij Creativo Care te Emmen (Drenthe) nemen we graag die tijd voor u.

Afspraak maken
U kunt tijdens openingstijden altijd onze discrete salon bezoeken voor meer informatie. Maar we raden u aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Een intakegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Indien nodig kunnen wij u thuis of in het ziekenhuis bezoeken. U kunt altijd binnen vijf werkdagen bij ons terecht voor een eerste gesprek. De wachtruimte in de salon is prettig afgeschermd tegen inkijk en de analyse en eventuele behandeling vinden plaats in een voor u gereserveerde behandelkamer.

Intakegesprek
Wie voor het eerst een pruik wil gaan dragen, (wij praten liever over een haarwerk in plaats van een pruik) heeft veel vragen. In een intakegesprek nemen we alle tijd om al deze vragen te beantwoorden. We luisteren naar uw wensen en geven uitleg over onze werkwijze. Ook zoeken we voor u uit in hoeverre u een haarwerk van uw zorgverzekering vergoed krijgt. Wanneer u een haarwerk op medische indicatie aanschaft, heeft u via uw zorgverzekeraar recht op een basisvergoeding en eventueel een aanvullende vergoeding. Meer informatie over de basisvergoeding en aanvullende vergoeding vindt u onder het kopje zorgverzekeraars. In een intakegesprek leren we elkaar beter kennen. Samen met u kijken we naar een oplossing die bij u past.

Zichtzending haarwerken
Indien u besluit tot een vervolgafspraak, zal Liane of Roelina uw hoofdmaat meten en samen met u naar de beste opties zoeken. We zullen vervolgens een aantal (acht tot twaalf) haarwerken voor u bestellen. Ook in deze fase van het proces bent u nog tot niets verplicht. De afspraak voor het passen van de haarwerken kan vrij snel na het intake gesprek plaatsvinden.

Haarwerk op maat maken of reserveren
Indien u het haarwerk van uw voorkeur gelijk wenst te dragen, maken wij deze op maat voor u. We kunnen uw haarwerk in elk gewenst model knippen. Het kan zo zijn dat u uw haarwerk niet per direct nodig heeft. In zo’n geval kunnen wij uw haarwerk 3 weken kosteloos reserveren.

Nazorg
Na uw aankoop houdt onze service niet op. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het onderhoud. Ook voor uw hoofdhuid kunnen wij zorg dragen. Wij verzorgen uw hoofd met producten van het merk Mediceuticals die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige hoofdhuid.